Termeni si conditii

Folosind tehnici de criptare avansate şi cele mai noi tehnologii de protecţie antifraudă (incluzând 3DSecure), vă oferim un nivel înalt de securitate care vă permite o tranzactie sigura online.  

Tranzactiile online realizate in paginile securizate  prezinta un nivel de siguranta conform standardelor internationale.

Toate operatiunile se desfasoara intr-un mediu sigur, certificat VISA si MasterCard, care protejeaza confidentialitatea datelor. Fiecare tranzactie este verificata automat, in timp real, prin algoritmi speciali de filtrare .

Modalitati de plata

  1. la cabinet, in momentul efectuarii albirii.
  2. prin card onlinie ( daca platiti onlinie suma va fi blocata in contul dvs bancar, iar debitarea contului se va face dupa efectuarea albirii; programarea la cabinet se face in maximu 1-3 zile lucratoare, iar albirea se va efectua in maxim 30 de zile calendaristice; daca in termen de 30 de zile nu se efectueaza serviciul, suma va fi realocata contului dvs fara nici un cost suplimentar).

Va multumim pentru increderea acordata,

Echipa Statident

Atenţie la Phishing

"Phishing-ul" reprezintă o nouă tehnică de furt al datelor sensibile (în special a numărului cardului). Aceasta constă în reproducerea exactă a unei pagini de internet, care deşi este identică cu pagina originală, este o imitaţie. Poate afişa inclusiv adresa de Internet în bara de adrese. Pentru a vă proteja trebuie neapărat să verificaţi urmatoarele:

  • Adresa paginii de Internet trebuie sa înceapă cu https://
  • În bara de stare, din partea de jos a navigatorului, să fie afişată şi să se afişeze lăcăţelul galben (care indică faptul că pagina este securizată.
  • Navigatorul nu trebuie să afişeze nicio eroare de securitate.
  • Adresa pentru care a fost emis certificatul de securitate să fie cea a site-ului. Apăsaţi pe lăcăţel.
  • Verificaţi ca certificatul de securitate să fie: "Issued to: numele_site-ului"