Despre noi

– Medic Stomatolog Cluj

Cabinetul stomatologic Statident din Cluj Napoca a fost deschis in inima orasului si este o unitate ultra-moderna, dotata conform ultimelor standarde occidentale. Adresa la care acest cabinet stomatologic din Cluj poate fi gasit este urmatoarea: Strada Horea Nr. 40, incinta Policlinicii de Adulti.

In cadrul acestui cabinet stomatologic din Cluj este utilizata aparatura si instrumentar de ultima generatie in vederea asigurarii unui suras impecabil pacientilor care decid sa devina parte din marea familie Statident. Fiecare pacient este important pentru noi ca si reprezentanti de varf ai domeniului stomatologiei din Cluj si astfel va asiguram ca de fiecare data vom utiliza o trusa de unica folosinta care va fi deschisa de fata cu dumneavoastra.

 

Servicii Oferite

Serviciile oferite de catre cabinetul nostru stomatologic din Cluj sunt urmatoarele:

  • Diagnostic si tratament stomatologic;
  • Stomatologie generala Cluj;
  • Stomatologie pediatrica;
  • Ortodontie Cluj;
  • Chirurgie oro-dentara;
  • Implant dentar;
  • Protetica dentara;
  • Profilaxie;
  • Cosmetica dentara.

Aceste servicii din domeniul stomatologiei Cluj sunt asigurate si garantate la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism.

Orice vizita in cadrul cabinetului nostru stomatologic din Cluj va garanteaza solutia ideala pentru obtinerea unei danturi sanatoase si frumoase iar acest lucru este realizat prin intermediul sfaturilor si a adevaratelor manoperelor medicale reusite de catre cei mai buni medici dentisti din domeniul stomatologiei din Cluj. Fiecare caz in parte este abordat cu maxima atentie si seriozitate iar rezultatele obtinute pana acum dovedesc acest lucru.

Tehnicile moderne si tehnologia de ultima ora care sta la baza functionarii oricarui aparat dentar din cadrul cabinetelor stomatologice din Cluj contribuie la imbunatatirea tratamentelor stomatologice pe care un foarte bun dentist din Cluj vi le poate oferi.

Informarea constanta in ceea ce priveste ultimele noutati din domeniul stomatologiei Cluj precum si stransa colaborare cu medici chirurgi specialisti in chirurgie cranio-maxilo-faciala si chirurgie dento-aleveolara, stomatologi si medici specializati in ortodontie , aparate dentare fixe pentru copii in Cluj va vor oferi sansa de a beneficia de un tratament de inalta calitate la preturi excelente si in sistem de rate. Cabinetul nostru este cel mai modern cabinet stomatologic din Cluj, devenind astfel un reprezentant de seama al stomatologiei si ortodontiei din Cluj Napoca.

 

Oferim servicii excente! Oferim calitate! Oferim seriozitate! Oferim profesionalism! Oferim experienta!

 

Alegeti cel mai bun cabinet stomatologic din Cluj si nu veti regreta!